söndag, mars 04, 2012

Otäckt otackNu ska vi reda upp det här. Ni får hjälp Storbritannien att bomba bort er diktator. Sen beter ni er som ett gäng rakade apor och skriker "Allah Akbar" medan ni river det hjälpande landets soldatgravar. Bra där och oerhört modigt att angripa de som dog för att befria er förra gången ni inte fixade det själva.
Dessa dårliga Libyska fundamentalister förväntar sig sen säkert förståelse om någon i England eller Danmark ritar profeten på en bit papper? Kretinära as. (Och jag är f.ö. en av de få som kan skriva just den förolämpningen and make it stick in court.)
Jag beklagar verkligen inte att jag med ett par ord ovan gör några troende människor upprörda. Bokstavstroende fundamentalister som fenomen är ohyggligt vämjeligt. För fundamentalisterna är alla sanningar klara och definitiva, en föränderlig värld är en omöjlighet. Allt vi vet och vill veta berättades för cirka ett antal tusen år sedan. Kan dessa människor sen bara rabbla magister Muhammeds, eller Kristus katekes eller Fader Abrahams ramsor är läxan för alltid gjord och genomförd. För all sand i Mecka inte nya argument och vimsa till den trygga tillvaron!
Sätter man sedan svensktillverkade vapen i händerna på dessa angreppslystna religiösa fundamentalister blir de snabbt skjutglada slavar under suran. Tror nog att NATO underskattade kraften i den Libyska religiösa fundamentalismen innan de började bomba.  Sagt det förr sagt det igen; fundamentalister är själsligt dröniga och livsfarliga.